‘Bram Krikke stapt over naar Qmusic’
zaterdag 8 augustus 2020

‘Bram Krikke stapt over naar Qmusic’

Dj en YouTube-talent Bram Krikke maakt binnenkort de overstap naar Qmusic. Hij gaat daar samen met zijn huidige SLAM!-collega Tom van der Weerd een weekendprogramma presenteren. Dat meldt het AD. Qmusic bevestigt het nieuws desgevraagd (nog) niet.

Het was een kwestie van tijd voor Krikke (25) een volgende grote stap in radioland zou maken. Hij werd bekend met zijn succesvolle YouTube-series Bram in de Buurt en Statements en op tv was hij te zien in het programma Onrecht van PowNed.

Samen met dj Tom van der Weerd (ook 25) maakte hij de afgelopen jaren bij SLAM! Club Ondersteboven en dat bleef niet onopgemerkt. Zijn radiowerk leverde Krikke al twee keer een Zilveren Radioster Man evenals een Marconi Award voor aanstormend talent op. Als duo werden Krikke en Van der Weerd twee keer genomineerd voor de Gouden Radioring.

Qmusic haalt niet alleen Krikke, maar ook zijn SLAM!-collega Tom van der Weerd naar het station. Het tweetal maakt komend najaar een weekendprogramma. Wanneer ze precies van start gaan en op welk tijdslot, is nog niet bekend.

Bron: AD/BM

Bericht delen