538 Koningsdag weer op Chasséveld Breda
woensdag 16 februari 2022

538 Koningsdag weer op Chasséveld Breda

Na twee jaar keert Radio 538 terug naar Breda voor een live editie van 538 Koningsdag. Op woensdag 27 april komen de dj’s, artiesten en luisteraars op het Chasséveld samen om traditiegetrouw de verjaardag van onze koning te vieren.

Het wordt de zesentwintigste keer dat het radiostation een fysiek Oranje-event organiseert. De afgelopen twee edities vonden vanwege de coronapandemie virtueel plaats. Luisteraars kunnen zich vanaf nu pre-registreren voor tickets via 538.nl/koningsdag.

Coco Hermans, Radio Director 538: “Koningsdag is dé dag waarop heel Nederland zich verbonden voelt met elkaar en 538 al sinds jaar en dag samenkomt met artiesten en luisteraars om dit te vieren. Na twee coronajaren kijken we er ontzettend naar uit om weer fysiek samen te komen met onze luisteraars en artiesten. Waar anders dan in dé Oranjestad van Nederland, Breda, waar we er voor het zevende jaar één groot feest van gaan maken!”

Facts 538 Koningsdag
– De eerste editie vond plaats in 1993, toen nog als 538 Koninginnedag.
– Sinds het aantreden van Willem-Alexander als koning, viert Radio 538 zijn verjaardag in Breda.
– Het is de zevende keer dat het Chasséveld in Breda oranje kleurt, de laatste keer was in 2019.
– In 2020 en 2021 organiseerde Radio 538 vanwege de coronapandemie een virtueel evenement met optredens van over de hele wereld op bijzondere locaties.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen