Bekendmaking Omroepman/-vrouw van het Jaar 2020
maandag 7 december 2020

Bekendmaking Omroepman/-vrouw van het Jaar 2020

Het mag dan niet het doorsnee mediajaar zijn geweest, maar ook in het door corona geteisterde 2020 reikt BM gewoon de prijs uit voor Omroepman- of vrouw van het Jaar. Helaas niet en plein public in Beeld en Geluid zoals we normaal gesproken doen, maar we wilden dit moment ook allerminst zonder enige reuring voorbij laten gaan. Daarom pakken we eenmalig uit met BM900, waarin we in – om en nabij – 900 seconden mediajaar 2020 in vogelvlucht samenvatten om vervolgens de Omroepman/-vrouw van 2020 bekend te maken.

Maandag 7 december om 12.00 uur gaat BM900 live. We namen het op in de vertrouwde BM90 studio, maar maken vervolgens ook veel uitstapjes. In het jaaroverzicht schetsen we een samenvatting van het afgelopen mediajaar waarin de coronapandemie zwaar op de wereld – en daarmee ook op het Nederlandse medialandschap – drukte.

Hoofdredacteur Jeroen te Nuijl verrast de kersverse Omroepman/-vrouw thuis met het heugelijke nieuws, maar niet voordat hij een inspiratierondje door het land maakte. En de Omroepman van 2019, Jeroen Pauw, interviewt tot slot het nieuwe “clublid”. Kijken dus!

Bron: BM

Bericht delen