Dit Was De Radio brengt het FM Veilingjournaal
dinsdag 4 juli 2023

Dit Was De Radio brengt het FM Veilingjournaal

Elke dinsdag hoor je Harm Edens, Arjan Snijders en Ron Vergouwen in de podcast Dit Was De Radio met verhalen, analyses en een gulle lach over dat fraaie medium: de radio.

Met in aflevering 125 onder meer het FM Veilingjournaal. Al in deze show, op de startdag van de frequentieveiling, is er nieuws over de verschillende biedingen: via een speciale hack volgen we via webcams stiekem de biedingen in de verschillende directiekamers van de grote mediabedrijven! En: komende weken blijf je op de hoogte via speciale pop-up shows met het meest recente frequentieveiling-nieuws.

Boze jazzmuzikanten dringen de studio van Timur Perlin op 3FM binnen om te pleiten voor meer jazz en wereldmuziek op de NPO radiozenders. “Voor meer inclusie en diversiteit!” De NPO belooft een beetje dat er ruimte voor moet komen, maar legt de bal bij de omroepen.

Cabaretier Rob Scheepers heeft al een tijd een succesvolle column in de ochtendshow van Tim Klijn, eerst op Veronica en nu dus op 538. De Week In One Liners was al een hit op de socials, maar past ie nu ook goed op 538?

Het NPO Radio 1-programma Vroege Vogels bestaat 45 jaar. In passende bescheidenheid wordt daar bij stil gestaan, onder andere door een jonge generatie verslaggevers te laten horen.

Dj Tessa Mol van KINK was een tijdje niet veel te horen op de alternatieve radiozender. Ze vertelde onlangs waarom en dat is bijzonder.

Bron: Dit Was De Radio/BM

Bericht delen