Nelleke Plagman
Directeur Koppig
2017 - week 19

Zonnige resultaten

Eindelijk is gisteren datgene gebeurd waar we allen al weken op hoopten. We hadden zon! Natuurlijk was hij nooit weg, alleen de wolken verborgen die geeloranje bol en zorgden dat we verstoken waren van de warmte.

Dus na het werk met mijn lieverds even de BBQ aangezet. Zoals altijd had ik het hele Gooi van voedsel kunnen voorzien, maar ach, koude gegrilde kip is morgen ook lekker op de broodjes naar school. Tussen de kipsaté en de hamburgers door nog een last minute aanvraag gekregen voor een visagiste voor morgenmiddag. Check!

De zomer komt er nu echt aan en dat is al een poosje te zien in het kantoor van Koppig. De poeders zijn rijkelijk vertegenwoordigd. Want ja, die zon zorgt voor extra transpiratie en dat mag niet gezien worden. Dus: deppen en vooral poederen!

MAC en E.LeClerc hebben we bijna leeg gekocht. De techniek van de camera’s en de tv’s thuis zijn tegenwoordig immers van dermate kwaliteit, dat je niet alleen ieder puistje maar ook ieder transpiratiedruppeltje ziet als ware het de Mont Blanc en het Meer van Genève. Leuk op een ansichtkaart, maar niet voor op het gezicht van een presentator, presentatrice of gast.

Och, die heerlijke zon… Maar het haar ziet er na een dag werken op een buitenlocatie uit als een pannenkoek. Chi en Keune zijn de uitkomst. Spuiten maar! Want de slogan ‘als je haar maar goed zit’, geldt nog altijd; al is de haarmode gelukkig wel veranderd sinds de jaren 80.

Nelleke Plagman
Directeur Koppig

De week van Nelleke Plagman

Directeur Koppig
2017 - week 19