Nelleke Plagman
Directeur Koppig
2017 - week 19

Kleurig wapentuig

Afgelopen vrijdag zat ik op kantoor en las tussen de bedrijven door met een welverdiend kopje koffie in mijn hand de laatste column van Mandy van der Wal. In de afgelopen week heb ook ik met veel belangstelling haar ervaringen gelezen met de start van het nieuwe Telegraaf VNDG.

Wat was het spannend voor iedereen die daarbij betrokken was. En wat ben ik trots op het feit dat Koppig een bijdrage daaraan levert in de vorm van visagie voor werkelijk alle programma’s. Een opdracht om van te dromen en die dus sinds vorige week realiteit is. En wat een succes is het gebleken! In de komende maanden zullen er meerdere programma’s komen, zo heeft u gelezen.

Gelukkig bestaat de komende komkommertijd bij sommige bedrijven in onze tv-branche niet. Ook voor Koppig en dus ‘mijn visagistes’ niet. Wat ben ik blij met ze. Bewapend met de kwast, kleurtjes, poederdozen en hairspray zorgden zij er ook afgelopen week weer voor dat diegenen die voor de camera hun werk moesten doen er prima uitzagen.

Ik hoor u nu denken: ‘gewapend met’ zijn vreemd gekozen woorden, gezien de afgelopen week van achtereenvolgens feesten, herdenken en feesten. Maar gelukkig komen uit hun wapentuig alleen maar vrolijke kleurtjes waarmee ze een laagje zekerheid over de presentatoren en hun gasten leggen. En dat 24/7, 7 dagen in de week.

Koppig zit nooit stil en de koninklijke kwast bergen we nog even niet op, want Het Rode Kruis viert haar 150-jarige bestaan. Iets waaraan de NOS uiteraard, met voorname gasten, vandaag aandacht besteedt.

Nelleke Plagman
Directeur Koppig

De week van Nelleke Plagman

Directeur Koppig
2017 - week 19