Rick Verwaal
Service Engineer Broadcast Rental
2023 - week 17

WK tafeltennis

Je kent het wel, na een heerlijk dagje op het strand of bij het zwembad toch nog even een potje tafeltennis. Of ik goed ben? Nee, helemaal niet, maar het is wel een leuke bezigheid op de vele kampeervakanties die ik vroeg had.

Waar ik het alleen maar ken van vakanties, is tafeltennis in sommige landen enorm populair. Een typisch geval van een sport wereldberoemd in een ander deel van de wereld. Zo kwam ik enkele jaren geleden als LSM operator in Afghanistan terecht, voor de Buzkashi League. Een in westerse ogen wat barbaarse vorm van polo met in dit geval gelukkig een ‘kunstgeit’.

Het WK tafeltennis wordt dit jaar gehouden in Durban (Zuid-Afrika) en ik mag met de flypack op pad. Deze modulaire set is eigenlijk het hart van de operatie vergelijkbaar met een OBV zonder wielen, vooral bedoeld om in het buitenland te opereren. Vandaag komt overigens nog geen tafeltennisballetje voorbij, maar ben ik vooral bezig met de voorbereidingen van deze 16 cameraproductie voor EMG. Met voormalig collega’s op pad gaan, blijft leuk.

Komend weekend zullen we alles op zijn plek zetten in de garage en lopen we alle onderdelen langs. Heeft de klant nog een laatste update of wensen, dan hebben we alles te pakken voor deze klus. Hoewel er vast wel collega’s te vinden zijn voor een ‘na-ritje’ richting Zuid-Afrika, is het bij dit soort projecten voor ons toch de sport een soepele productie te creëren…

Rick Verwaal
Service Engineer Broadcast Rental 

De week van Rick Verwaal

Service Engineer Broadcast Rental
2023 - week 17