Edwin Valent
2017 - week 51

‘Waarom moeilijk doen, als het samen kan’

Tjonge, deze week is voorbijgevlogen zeg! Maar wat geeft het een energie: Apeldoorn bruist, de sfeer is onovertroffen, de acties lopen lekker en het team gaat als een trein. Geweldig om onderdeel van te mogen zijn. Rest ons alleen nog de eindsprint tot zondagavond. En dan, op het Serious Request hoogtepunt, rond ik letterlijk deze te gekke opdracht bij 3FM af.

Na deze climax ga ik tijdens de twee kerstdagen, in alle rust met een goed glas wijn en hier en daar een live NBA-wedstrijd, even rustig terugkijken op het afgelopen jaar. Want naast de NPO waren we in 2017 gezegend (ik blijf voor het gemak in christelijke sferen) met zoveel mooie klanten. Natuurlijk 3FM. Of een Q-dance; een groep geweldenaren uit Landsmeer waar Bruut en ALL4MEDIA van Alexander Joziassen vorige week met groot succes de digitale transformatie succesvol hebben mogen opleveren.

Dat was letterlijk en figuurlijk een feest. Of de content first strategie die we samen met Marwil Straat voor Radio 4 hebben gemaakt. Een stap met lef die heel goed uitpakt. En dan heb ik het nog niet eens over AT5, RTVNH, KINK FM, BruteBeats, Triple IT en Apollo Amsterdam gehad…

Wat al deze opdrachten en klanten verbindt, is dat het allemaal hele leuke, talentvolle mensen zijn, met inspirerende transformatieopdrachten en waar we samen in 2017 mooie resultaten mee hebben neergezet. Zoals Loesje al eens zei: ‘Waarom moeilijk doen, als het samen kan’.

Ik wens daarom een ieder een Bruut, vredig en gezond 2018 toe. En dat je samen met al je geliefden de komende dagen mag vieren. Want dat heb ik de afgelopen maanden met de voorbereiding van Serious Request wel ervaren: dat is geen vanzelfsprekendheid. Take care & tot snel.

Edwin Valent
CEO Bruut Productions