Edwin Valent
2017 - week 51

“Rob Janssen, wie kent ‘m niet?”

U kent Rob Janssen toch wel he?! De Rob. Rob van de Radio! Robbie voor vrienden. Nee, nee, niet de voetbalmakelaar, die heeft een s-je minder. Slechts één letter, maar een wereld van verschil.

Want Rob Janssen dus: de adonis! Het genie! De radio God! De beste veilingmeester! Ja, die Rob ja! Er gaan verhalen rond dat hij achter de nieuwe Star Wars zit, het recept van het Brabantse worstenbroodje bedacht heeft, het kanaal tussen Frankrijk en Engeland op een doordeweekse dag 5 keer overstak en de speeches schreef voor Obama. Maar daar hoor je ‘m nooit over. Want zo bescheiden. Hoe kan het allemaal verenigd zijn in één Rob. Rob van de Radio dus!

Wie de afgelopen week mijn columnpjes gelezen heeft, voelt ‘m al aankomen: ik heb voor het goede doel van Serious Request deze column gisteravond per opbod verkocht aan de hoogst biedende 3FM dj. Rob heeft gewonnen. En als ik het positief zou houden, zette hij de verdubbelaar in. Vandaag mag Rob dus even het afgesproken bedrag in de brievenbus van het Glazen Huis gooien.

En een goed voorbeeld doet volgen: help ook mee & doneer. Het kan nog tot en met zondag. Overigens, zonder gekheid: Rob is echt een toppertje. En kun je deze week zien als de rijdende veilingmeester op 3FM radio, tv en online! Net als alle andere 3FM-toppers (die net iets minder boden). Tot morgen,

Edwin Valent
CEO Bruut Productions