Eva Peters
Hoofd Communicatie Banijay Benelux
2023 - week 35

Van vakantie naar vacancy

Hallo daar, fantastische vrijdag! Normaal gesproken zou ik dansen van vreugde want het is eindelijk weekend! Maar deze keer voelt het alsof ik de allerlaatste hapjes van mijn vakantie-ijsje moet opsmikkelen. Mijn batterijen zijn opgeladen, mijn hoofd is net zo leeg als mijn bankrekening en nieuwe ideeën poppen op als onkruid na een regenbui.

Ik ben helemaal klaar om terug te keren naar de werkwereld en ik kan niet wachten om alle nieuwe programma’s te checken die mijn collega’s hebben bedacht, terwijl ik op verschillende Indonesische eilanden vertoefde, uit een kokosnoot dronk en met schildpadden, dolfijnen en manta’s zwom. Serieus, ze zijn productiever geweest dan een eekhoorn die eikels verzamelt voor de winter.

Maar goed, genoeg over mijn geweldige zomer, laten we het hebben over het echte nieuws – mijn collega heeft besloten om haar vleugels elders te laten wapperen. Geen grote verrassing, aangezien we openhartige gesprekken voeren over ambities, wensen en toekomstplannen. Het is een mengelmoes van gevoelens – trots op haar nieuwe avontuur en een snufje heimwee naar onze samenwerking.

Maar kom op mensen, het is ook goed nieuws voor alle interne communicatie specialisten! Er ontstaat een vacature in mijn team. Dus als je de kunst van interne communicatie beheerst, een dosis creativiteit bezit en nieuwe inzichten meebrengt die zelfs een wijze uil jaloers maken, dan staan we te popelen om met je te praten. En wees voorbereid, want sinds deze zomer is ons bedrijf Banijay Benelux officieel gecertificeerd als een Great Place To Work™. In simpele termen: het is gewoon reuze gezellig om bij ons aan de slag te gaan.

Geniet van het weekend en wie weet ontmoeten we elkaar snel! En laten we dan niet vergeten om even te babbelen over die geweldige nieuwe shows die mijn collega’s uit hun hoge hoed hebben getoverd. Denk Expeditie Robinson, een docu over FC Volendam en Jan Smit én een docu over Bilal Wahib, Costa de serie, de film Happy Ending, Big Brother, GTST en zo kan ik nog wel even door gaan.

Een hartelijk dankjewel voor alle reacties op mijn columns. Jullie hebben mijn ‘onverwachte’ schrijfavontuur nog leuker gemaakt!

Eva Peters
Hoofd Communicatie Banijay Benelux

De week van Eva Peters

Hoofd Communicatie Banijay Benelux
2023 - week 35