Ingrid Timmer
Head of Marcom NL CANAL+ Groupe
2023 - week 36

Media Park, here we come!

Vandaag werk ik zoals iedere dinsdag en donderdag vanaf ons kantoor in Hilversum. Een heerlijk ritje van 30 minuten over de N201, beste begin van de dag zo langs het water. Hoewel ik al 24 jaar in ‘de media’ werk heb ik nog nooit ‘echt’ gewerkt op het Media Park.

Uiteraard was ik er regelmatig voor meetings, interviews (lang leve de ‘oude’ 3FM-studio), borrels (met dank aan BM) of opnames (heel veel donderdagavonden in Studio 5/6 voor opnames van Top of the Pops), maar nog nooit heb ik mijn werkplek hier gehad. Toen ik bij BNN begon werkten we vanuit een villa op de Albertus Perkstraat en later verhuisden we naar ‘de andere kant van het spoor’ in de voormalige fabriek van Roter.

Vervolgens werkte ik vanuit een villa op de ’s Gravelandseweg (Qmusic) en later op de Bergweg (Disney Channels). Tot nu. Aan het einde van het jaar gaat het gebeuren. CANAL+ Groupe opent haar deuren op het Media Park en komt in het Mediacentrum op de 5e verdieping. Diverse collega’s en ikzelf zijn de afgelopen weken druk achter de schermen aan het werk. Zo zorgt Marcom voor een maandelijkse interne nieuwsbrief, verhuiskaartjes, het aanpassen van digitale handtekeningen en het informeren van partners.

Vandaag staat voor mij een laatste bezoek bij de architect gepland om het design definitief te maken. Van open plafonds, tegeltjes in de keuken, branding in het pand, open plan, zit/sta bureaus tot welke meubels kunnen we recyclen: er is een nieuwe wereld voor me opengegaan. Maar wel eentje waar ik erg blij van wordt. Wat een fijne plek gaat het worden. Bij deze alvast excuses aan de medebewoners Ster, WNL en NEP voor de mogelijke overlast tijdens de verbouwing. Mocht je het leuk vinden om bij ons langs te komen in het nieuwe pand dan hoor ik het graag. Het belooft een inspirerende plek te worden!

Ingrid Timmer
Head of Marcom NL CANAL+ Groupe

De week van Ingrid Timmer

Head of Marcom NL CANAL+ Groupe
2023 - week 36