Merwin Adamson
Press & Comms Executive bij Warner Bros. Discovery
2022 - week 21

Laatste loodjes

Vandaag niet werken vanuit het thuiskantoor, maar de dag begint, na een verkwikkende pontvaart, op het NDSM-terrein in Amsterdam-Noord. Hier zijn we gehuisvest in een hip kantoor, gebouwd op een oud kraanspoor in ‘t IJ met een fraai uitzicht op de Westhaven. 

Af en toe komt het dan ook voor dat de ogen even van het scherm glijden om te turen naar alle immense voorbijvarende cruise- en vrachtschepen. Een welkome afleiding om nieuwe inspiratie op te doen bij het bedenken van een pakkende quote of nieuw promotie-idee.

Het is een levendige bedoening op kantoor vandaag, de laatste loodjes worden namelijk gelegd voor het Louisa & Rowan persevenement van morgen. Er worden rond de zestig gasten verwacht. Geen evenement van onmetelijke omvang, maar desalniettemin toch veel te organiseren (gelukkig met de hulp van een extern evenementenbureau).

In de wekelijkse update call wordt later vandaag met het hele team en het bureau de run of show nog eens doorgenomen om de laatste punten af te tikken. ‘Alles check qua geluid, beeld en techniek?’, ‘hoe laat beginnen de roze golfkarren ook alweer met gasten terug te rijden naar de parkeerplaats?’ en ‘hoeveel plu’s zullen we voor de zekerheid bij de hand houden morgen?’ is één van de dingen die we zeker ook even met de dames van het evenementenbureau moeten bespreken. Het gaat namelijk om een ‘openlucht persviewing’ waar de eerste beelden worden getoond en het blijft toch Nederland waar je zelfs tegen de zomer aan een ‘noodplan’ achter de hand moet hebben voor als het weer omslaat.
Maar laten we hopen dat de weergoden ons morgen goedgezind zijn!

Merwin Adamson
Press & Comms Executive Warner Bros. Discovery 

De week van Merwin Adamson

Press & Comms Executive bij Warner Bros. Discovery
2022 - week 21