Merwin Adamson
Press & Comms Executive bij Warner Bros. Discovery
2022 - week 21

Gypsy Goes Gooisch

Het is evenementen D-day en onze hele ‘PR-karavaanstrijkt vandaag neer in de strakke opgeruimde tuin grenzend aan een statige Gooische villa. Eerder was dit optrekje een tijd lang het decor van de nieuwe realityserie Louisa & Rowan: op z’n Gooisch. 

Hier hebben onze twee TLC-talenten en de productie een aantal weken in alle luxe en rijkdom van deze chique landstreek kunnen werken aan deze nieuwe TLC-serie. Het markante stel heeft daar aan den lijve ondervonden hoe het in ‘t Gooi allemaal ‘heurt’ en werd op sleeptouw genomen door bekende Gooiers die ze gelukkig een beetje wegwijs maken in het alom bekende ‘reservaat’.

Twee uitersten die elkaar tegenkomen – Gypsy Goes Gooisch, zeiden we op kantoor meteen. Zo ontstond het idee om voor één dag de ‘reizigerscultuur’ mee te nemen naar ‘t Gooi en een soort woonwagenkamp op te tuigen in de tuin van hun tijdelijke villa en een ‘housewarming party’ te geven! Naast talloze passende activiteiten gelinkt aan beide werelden (denk aan een mysterieuze gypsy waarzegster en aan de andere kant een kokette etiquette-lerares) staat een food court klaar met chique culinaire lekkernijen voor alle gasten en is er een enorm scherm naast het zwembad opgezet.

‘Alle gasten’ bestaan uit tv-persoonlijkheden die Louisa en Rowan hebben uitgenodigd en pers die nieuwsgierig is naar de eerste beelden van de nieuwe serie en het stel graag zelf nog wat vragen willen stellen over hun bevindingen in ‘t Gooi. De pers te woord staan kunnen die twee als geen ander, wat natuurlijk heel fijn is voor de persafdeling. 

Louisa & Rowan zijn al lang verbonden aan het TLC-merk en Nederland heeft van dichtbij hun werkelijke en spreekwoordelijke transitie mogen meemaken. De Venlonaren gaan vandaag  shinen als heuse tv-sterren in ‘t Gooi! 

Merwin Adamson
Press & Comms Executive Warner Bros. Discovery 

De week van Merwin Adamson

Press & Comms Executive bij Warner Bros. Discovery
2022 - week 21