Merwin Adamson
Press & Comms Executive bij Warner Bros. Discovery
2022 - week 21

Daten op het kamp

Na een welkome vrije dag breekt alweer de laatste dag aan van de week. Nadat de aftermath van het evenement van woensdag straks is weggewerkt (‘Thank you’-mails de deur uit, foto’s en video’s met de rest van het team gedeeld en natuurlijk gekeken hoeveel views de serie op discovery+ – waar de serie een week van tevoren al tepreviewen’ is – al heeft gehad), is het tijd om naar de planning voor de komende weken te kijken. 

Er staan nog veel andere lokale producties op het programma waar we met een creative spin veel aandacht voor hopen te generen. Over niet al te lang start namelijk ook de nieuwe serie Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw met Harrie Snijders op discovery+. Dit keer hoeft de felbegeerde vrijgezel niet te wachten tot de tablet of terror afgaat en een druipende ex de branding uitgelopen komt, maar staan de geïnteresseerde dames voor hem uitgelijnd.

Op en om het kamp gaan zij met hem op date om te zien of er een vonk overslaat. Dit totdat er nog enkele vrouwen over zijn die ook op audiëntie moeten komen bij de rest van de familie. Date je met iemand op het kamp? Dan moet het hele kamp wel eerst toestemming geven voor je intrekt in een wagen. En zo leren we telkens weer wat meer van de verschillende werelden en culturen om ons heen. Precies waar Discovery voor staat.

Met heel veel plezier kijk ik in ieder geval uit naar de komende periode. Dank voor het lezen allemaal!

Merwin Adamson
Press & Comms Executive Warner Bros. Discovery 

De week van Merwin Adamson

Press & Comms Executive bij Warner Bros. Discovery
2022 - week 21