Rick Brink
Adviseur Diversiteit & Inclusie
2022 - week 05

Kansen

‘Het is weer vrijdag, de week is weer voorbij….!’ Deze tune knalde op vrijdagmiddag altijd door mijn slaapkamer, wanneer de Top 40 werd gepresenteerd op de radio. Want ja, ik was ook altijd zo’n fanatiek jongetje dat met zijn cassettebandjes zat te wachten tot de favoriete single voorbijkwam.

Dan snel op ‘rec’ drukken en hopen dat de dj er niet te veel doorheen ging praten, want dan kon je alles later nog eens rustig terugluisteren en daarmee genieten van je favoriete muziek. En genieten van goede muziek, dat doe ik nog steeds. Maar niet meer via cassettebandjes, maar via streamingdiensten zoals bijvoorbeeld Spotify en dat ga ik dit weekend weer doen.

Maar tijdens het weekend zijn er nog veel meer dingen die ik leuk vind om te doen. Zoals tijd besteden aan mijn nichtje en neefjes of iets gezelligs doen met mijn hechte vriendengroep. En dat is leuk, want het leven bestaat natuurlijk uit veel meer dan alleen maar werken.

Pak je kansen, geniet van het leven en vooral ook van het aankomende weekend. Dat wens ik jullie allemaal toe! En na dit weekend? Dan ga ik net zoals iedereen weer hard aan de slag.

Aan de slag om te zorgen dat mensen met een beperking de kansen in het leven krijgen die ze verdienen. En daarbij heb ik de hulp nodig van jullie allemaal. Want samen kunnen we de wereld een beetje mooier kleuren en creëren we een samenleving waar oog is voor de talenten van iedereen.

Voor nu hoop ik dat jullie een beetje een beeld hebben gekregen van mijn week. Ik vond het leuk om te doen, en hopelijk vonden jullie het leuk om mijn belevenissen te lezen. Graag tot een volgende keer.

Rick Brink
Adviseur Diversiteit & Inclusie

De week van Rick Brink

Adviseur Diversiteit & Inclusie
2022 - week 05