Rick Brink
Adviseur Diversiteit & Inclusie
2022 - week 05

Een dagje buitenspelen

In de afgelopen drie dagen schreef ik vooral veel over mijn werk en hoe ik een betere positie voor mensen met een beperking probeer vorm te geven. Dat doe ik natuurlijk niet alleen, maar samen met heel veel andere mensen.

Voor de coronapandemie verrichtte ik deze werkzaamheden vooral vanuit de samenleving. Ik ontmoette veel mensen en reed in mijn aangepaste auto vele kilometers.  Daar kreeg ik ontzettend veel energie van! Maar net zoals heel veel mensen werk ik nu al ruim twee jaar thuis. Ik merk dat het feit dat deze pandemie nu plaatsvindt en niet in 2000 mijn redding is. We kunnen nu videobellen, hebben goede internetverbindingen tot onze beschikking, waardoor voor mij persoonlijk het gevoel van eenzaamheid (nog) niet binnensluipt.

Maar natuurlijk kun je niet alleen maar binnen zitten, soms moet je toch echt even naar buiten, al was het alleen maar voor je (mentale) gezondheid. Dat geldt natuurlijk ook voor mij en het mooie is dat door deze pandemie je meer dingen bent gaan waarderen. Dingen die vroeger heel normaal waren.

Zo mag ik vandaag zoals ik dat noem, een dagje buitenspelen! We beginnen in Almelo en daarna door naar Ruinerwold. Natuurlijk met de inachtneming van de (basis)regels zoals die op dit moment gelden. Ik heb er zin in en ik weet zeker dat ik vanavond met heel veel energie terugkom. En die energie wens ik u ook toe. Maak er een mooie dag van en graag tot morgen.

Rick Brink
Adviseur Diversiteit & Inclusie

De week van Rick Brink

Adviseur Diversiteit & Inclusie
2022 - week 05