Patrick Brand
Group Marketing & Communications Director EMG
2022 - week 19

Eindelijk!

Gisteravond hadden we voor het eerst in jaren weer een personeelsfeest bij EMG Nederland! Hoe fijn is het niet om zoiets weer te kunnen doen na de pandemie en elkaar eindelijk weer (of soms zelfs voor het eerst) in levenden lijve te ontmoeten en een biertje te drinken. 

Bij het plannen van een datum hiervoor hebben we natuurlijk vooral goed gekeken naar de beste datum: op welke avond zijn er zo weinig mogelijk mensen aan het werk? Best lastig, want het is in onze 24/7 industrie vooral gewoon heel erg druk, en al best lang ook. Niet alleen bij EMG, ook bij onze collega’s maken de planners overuren om alle posities in te vullen. En net als op Schiphol, bij de NS of vrijwel elke andere industrie, staan bij ons talloze vacatures open die lastig in te vullen zijn.

Ook wij zijn dus naarstig op zoek naar nieuw talent. Gisteren vertelde ik al dat we, op 20 en 21 mei, onze Talent Days organiseren. Ik doe het nog maar een keer, want we hadden gisteren meteen weer een aantal nieuwe aanmeldingen. 🙂

Ik begon deze ‘Week Van’ met een verhaaltje over RF, en dat we daar als Nederlanders erg goed in zijn. Ik wil daar ook mee afsluiten. In het buitenland kijkt men enorm op naar onze Hollandse manier van werken. We zijn niet alleen efficiënt, maar ook nog eens enorm innovatief en creatief. Met het ontwikkelen van formats, maar vooral ook met de (technische) productie. Iets om trots op te zijn, maar vooral ook geweldig om in te werken.

Patrick Brand
Head of Marketing & Communications bij de EMG Group 

De week van Patrick Brand

Group Marketing & Communications Director EMG
2022 - week 19