Martine Spaans
General Manager Dutch Games Association (DGA)
2023 - week 40

Dutch Media Week Award Dinner

In mijn hoofd heb ik deze ochtend al minstens vijf keer mijn to-do lijst doorgelopen en afgevinkt. Vergeet ik echt niets?  

De laatste wijzigingen zijn doorgevoerd in het draaiboek en alles ligt netjes uitgeprint klaar. Het is tijd om de auto in te pakken. De hond breng ik zo nog naar de oppas en daarna rijd ik naar Hilversum.
Vandaag is de tweede dag van de Business & Innovation Days en er staan leuke sprekers op het programma. Ik ben natuurlijk vooral benieuwd naar de praatjes die aansluiten op de games-industrie. Zoals “Virtual Humans, de kracht van AI in storytelling en conversatie” van Roger ter Heide (Improvive) en “Fan engagement done differently” van het esports-bedrijf Team Liquid.

Aansluitend is vanavond het feestelijke Dutch Media Week Award Dinner. Alle drie de genomineerden hebben mooie bijdrages geleverd aan het Nederlandse medialandschap, maar Angie Smets van PlayStation Studios vertegenwoordigt dit jaar met haar nominatie voor de tweede keer de games-industrie. Je begrijpt wel voor wie ik het hardst ga klappen 😉
Daarna blijf ik overnachten in een hotel in Hilversum, zodat ik morgen uitgeslapen aan onze Dutch Game Day kan beginnen. Op het nippertje zijn we nog zo goed als uitverkocht, dus het belooft een bruisende dag te worden!

Martine Spaans
General Manager Dutch Games Association 

De week van Martine Spaans

General Manager Dutch Games Association (DGA)
2023 - week 40