Martine Spaans
General Manager Dutch Games Association (DGA)
2023 - week 40

Dutch Game Awards

Zijn alle vrijwilligers geïnstrueerd? Weet de fotograaf wat ‘ie moet doen? Liggen de gouden enveloppen al klaar en hebben alle sprekers hun presentatie al goed laten keuren?

Mooi. Vandaag barst namelijk Dutch Media Week los en door al zoveel mogelijk zaken vooruit te regelen, heb ik vandaag hopelijk wat tijd om delen van het programma te volgen. Met een team van Dutch Games Association leden zijn we al maanden bezig met de voorbereidingen voor woensdag 4 oktober. Dan vindt overdag namelijk het programma van Dutch Game Day powered by Control plaats en ’s avonds de Dutch Game Awards 2023.

Deze ochtend heb ik eerst nog een afspraak met Mehdi, mijn co-host van de Awards-ceremonie om onze presentatie door te spreken. Afgelopen jaar waren we een topduo op het podium, dus ik heb er dit jaar weer het volste vertrouwen in dat we er samen voor zorgen dat het een feestje wordt.

De deurbel gaat. Ah, het pakketje waar ik al weken met smart op zit te wachten… de awards! Wat zijn de gouden uiltjes ook dit jaar weer prachtig. Mijn thuiskantoor in het Brabantse Lith verandert met de dag meer in een productieruimte.
Ik zwengel de printer nog eens aan om ook de laatste batch met bezoekersbadges te printen. De kaartverkoop gaat namelijk in de laatste dagen voor het evenement het hardst. Het belooft al een mooie opkomst te worden, maar stiekem hoop ik nog op een uitverkocht evenement.

Martine Spaans
General Manager Dutch Games Association

De week van Martine Spaans

General Manager Dutch Games Association (DGA)
2023 - week 40