Ruud Arts
Managing Director CANAL+ Nederland
2023 - week 49

CANAL+ Action

De afgelopen dagen ging het over on demand kijken, over streaming apps. Maar maandag hebben we ook een nieuwe lineaire zender geïntroduceerd, CANAL+ Action. Exclusief voor CANAL+ abonnees en klanten van Canal Digitaal. 

Op deze zender worden 24 uur per dag series en films uitgezonden. Zie Action niet als genre, maar meer als een gevoel voor spanning en adrenaline. De zender is speciaal voor de kijker die zich liever laat verrassen dan zelf een film of serie te zoeken in ons uitgebreide aanbod. En als je als kijker geïnspireerd wordt door een serie, kun je in de on demand-omgeving snel en eenvoudig verder kijken.  

Iedere dinsdag tot en met zaterdag programmeren we wekelijks om 20.30 uur de nieuwste series. En iedere zondag om 20.30 uur een must see movie. Zo kijk je bijvoorbeeld iedere vrijdagavond op CANAL+ Action naar The Brigade en op zaterdag Negotiator.  Verder kijk ik uit naar de nieuwe serie CAUGHT met Sean Penn, Susan Sarandon en Matthew Fox die begin februari verschijnt.

Als organisatie die tot op heden vooral maandabonnementen voor tv en internet verkocht, is het starten met een lineaire zender iets heel anders. Door de ervaring van het SPI/Film1-team met bijvoorbeeld programming, localisatie van content en het maken van promo’s is het ons in zeer korte tijd gelukt om dit toch te realiseren.
Als afsluiter van deze mooie maar hectische week wil ik dit platform graag gebruiken om al deze collega’s extra te bedanken voor wat ze hebben gerealiseerd. Vooral een extra woord van dank voor ons eigen team dat, terwijl deze verbouwing naar CANAL+ bezig was, de winkel meer dan draaiende heeft gehouden. Geniet van het welverdiende weekend straks! En dat geldt natuurlijk ook voor jou als lezer.

Ruud Arts
Managing Director CANAL+ Nederland 

De week van Ruud Arts

Managing Director CANAL+ Nederland
2023 - week 49