Paul Chamalaun
Commercieel manager Chain
2020 - week 49

Blik op de toekomst

Normaal gesproken staat december in het teken van afronden en vooruit kijken naar het komende jaar. Dit jaar is alles een beetje anders geworden.

Tegenwoordig lijken we ons beleid, per persconferentie, te moeten bijsturen. Dinsdagavond 19.00 uur is tegenwoordig extra beladen geworden. Zo hebben we over een week weer zo’n dinsdag waarop kijkcijferrecords gehaald worden met de hoop op versoepeling van de maatregelen, niet in de laatste plaats om weer een deel van ons sociale leven te mogen oppakken.

Maar in onze bedrijfstak zijn vooral de uitspraken over de toekomst van de evenementensector essentieel. Als je core business bestaat uit het leveren van audiovisueel materiaal en crew voor bijeenkomsten van grote groepen kun je je voorstellen dat 2020 in commerciële zin niet bepaald een topjaar is geweest…

Wij zijn vanuit ons vakgebied al gewend om snel in te spelen op actuele veranderingen. Die flexibiliteit zullen we naar onze verwachting in 2021 meer dan ooit nodig hebben. Als de evenementensector straks over de volledige breedte weer opstart, zal het nog belangrijker zijn om de juiste keuzes te maken. Gelukkig kunnen we ons hier nog tenminste één week op voorbereiden.
Nu maar duimen voor goed nieuws vanuit politiek Den Haag.

Paul Chamalaun
Commercieel manager Chain

De week van Paul Chamalaun

Commercieel manager Chain
2020 - week 49