Paul Chamalaun
Commercieel manager Chain
2020 - week 49

Bier met bitterballen

De laatste dag van de week en de laatste dag dat ik via deze route mijn bezigheden beschrijf. Na best een hectische week is het voor mij toch altijd uitkijken naar de vrijdag.

Niet zo zeer omdat de overige werkdagen niet leuk zijn, maar vooral omdat de vrijdag altijd iets relaxt met zich meebrengt. Het is echt een decemberweek. Veel dagelijkse programma’s die worden uitgevoerd, maar ook een aantal extra’s. Voor Sinterklaas maar ook al de eerste Kerstprogramma’s. Allemaal leuke dingen om naar uit te kijken met de feestdagen.

Zo’n relaxte vrijdag, met weinig besprekingen en vergaderingen in de agenda, heeft alle ruimte voor eigen inbreng. Dus nu eerst zorgen dat mijn mailbox leeg het weekend in gaat en de eerste zaken voor de nieuwe week in gang zetten. Daarna hopelijk wat tijd voor zin of onzin met de directe collega’s op kantoor. Normaal gezien heb ik dan als afsluiten waarschijnlijk wel zin in die vrijdagmiddagborrel.

Lekker een biertje met een bitterbal en slap ouwehoeren. Ben bang dat deze traditie in het ‘nieuwe normaal’ even in de ijskast moet blijven staan. Hoe dan ook vanuit hier alvast een goed weekend!

Paul Chamalaun
Commercieel manager Chain

De week van Paul Chamalaun

Commercieel manager Chain
2020 - week 49