Lars Schotanus
Directeur De Radiofabriek
2024 - week 06

Alberto

Over het algemeen kennen de mensen mij, met mijn radioachtergrond, als ‘radiomannetje’. Maar toch word ik de laatste tijd ook steeds vaker herkend als televisieman.

Of het nu doordeweeks op het Media Park in Hilversum is of zaterdagmorgen op de markt in Naarden, als voor mij onbekende mensen mij aanstaren, schuchter lachen en mij gedag zeggen, vrees ik alweer het ergste. Ik word herkend! 
 
Soms gebeurt dat zelfs meerdere keren per dag. Laatst stond ik met mijn zoons naast de Johan Cruijff Arena bij de FEBO een kroketje te eten. Mijn vrouw stond nog even in de rij op haar bestelling te wachten totdat de mensen voor haar een beetje begonnen te smoezen en te wijzen. Naar mij! “Dat is die gozer van de televisie”, zeiden ze. Mijn vrouw stond ons al een beetje toe te lachen, maar ik had nog niet in de gaten dat ze mij allemaal aan stonden te gapen. 
 
Toppunt was afgelopen jaar een bezoek van onze bondscoach Ronald Koeman aan De Radiofabriek. Hij was te gast in de uitzending van ALLsportsradio en ik heette hem uiteraard van harte welkom. Ik bood hem een lekkere kop koffie aan en hij zei: “Ahhh…ik moest effe kijken hoor, maar nu zie ik het. Alberto Stegeman!”  
 
Lars Schotanus 
Directeur De Radiofabriek 

De week van Lars Schotanus

Directeur De Radiofabriek
2024 - week 06