Ward van den Bosch
2018 - week 22

Afspraken

Veel van mijn dagen ben ik bezig met het reilen en zeilen hier op kantoor: loopt alles volgens planning en zit iedereen nog goed op zijn plek? Het andere deel wordt besteed aan het uitbreiden van het netwerk en zoeken naar nieuwe mogelijkheden.

Ik sla mijn agenda open en zie dat het nieuwe logo vandaag aan de muur in de kantine wordt gehangen. Het plaatsen van zo’n apparaat voelt een beetje als het krijgen van je nieuwe telefoon; je weet precies wat je krijgt, maar je kan er niet meer op wachten. Awesome Originals: met het nieuwe logo aan de muur is de rebranding echt een feit.

Verder heb ik vandaag een afspraak met een mediabureau om te kijken of we een samenwerking op kunnen tuigen. Het is elke keer weer spannend hoe die gesprekken lopen, al begin ik er steeds beter in te worden. Helemaal nu wij weten waar onze sterkte punten liggen, waardoor we dit soort klanten goed en makkelijk kunnen ondersteunen. Wij komen hulp brengen.

Daarna ga ik een telefonische afspraak in met History Channel over onze gezamenlijke toekomst. Afgelopen maanden zijn wij ontzettend druk geweest met het produceren van het tweede seizoen van ‘Mijn History Moment’. Deze keer twintig afleveringen waarin iemand zijn of haar persoonlijke verhaal bij een historische gebeurtenis vertelt. Zo kwam Carel Kraayenhof vertellen over zijn rol op huwelijk van de Koning en zien we chef de mission Henk Gemser terugkijken op de catastrofale wissel van Sven Kramer. Overigens morgen om 21.00 uur allemaal weer kijken naar een nieuwe aflevering!

Ward van den Bosch
Co-Founder Awesome Originals