Tv-editie Het Jachtseizoen start 11 september
dinsdag 7 september 2021

Tv-editie Het Jachtseizoen start 11 september

De mannen van StukTV zetten opnieuw de achtervolging in, dit keer niet op YouTube, maar op SBS6.

In deze nieuwe, speciaal voor de tv geproduceerde editie van Het Jachtseizoen gaan Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns de strijd aan met bekende Nederlanders, die voor één dag in de huid van een voortvluchtige crimineel kruipen.

Verschillende BN’er-duo’s gaan proberen om vier uur lang uit handen te blijven van de mannen van StukTV. Wie zijn er aan het einde van hun spannende ontsnapping nog op vrije voeten? De eerste aflevering, waarin Britt Dekker en Simon Keizer op de vlucht slaan, is op zaterdag 11 september om 20.30 uur te zien op SBS6.

In elke aflevering gaan Giel, Thomas en Stefan met behulp van een bus vol geavanceerde technologie, communicatiemiddelen en een drone op zoek naar een ontsnapt BN’er-duo. Onder anderen Wendy van Dijk en Najib Amhali, Leo Alkemade en Xander de Buisonjé, Katja Schuurman en Babette van Veen en Herman den Blijker en Bram Krikke proberen om uit handen te blijven van de mannen van StukTV.

Van snelle auto’s tot helikopters: de in feloranje overalls gehulde bekende boeven trekken álles uit de kast om niet gepakt te worden. Er zijn uiteraard regels. Zo mogen ze maar maximaal twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten en kunnen ze géén gebruikmaken van hun eigen geld of telefoon. De GPS-tracker die ze dragen, stuurt bovendien iedere tien minuten een locatie door naar hun achtervolgers. Is de twintig minuten voorsprong die de BN’ers krijgen, genoeg om niet gepakt te worden?

Giel de Winter: “Als programmamakers zijn wij trots dat zo’n groot online succes door televisie omarmd wordt. Dit is een groot compliment. We hebben ontzettend veel zin om weer te gaan jagen.”

In de succesvolle YouTube-serie, die al jaren garant staat voor miljoenen views op YouTube en bij de VEED en Zapp Awards al meerdere malen werd bekroond tot beste serie, sloegen eerder BN’ers als Rico Verhoeven, Ali B en Marco Borsato op de vlucht. Het Jachtseizoen wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions en StukTV in samenwerking met Samsung, Opel en Sourcy Vitaminwater.

Uitzending: vanaf zaterdag 11 september om 20.30 uur op SBS6 en vanaf zondagochtend 12 september om 09.00 uur op Amazon Prime Video.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen