Trailer van nieuw seizoen Flikken Rotterdam
zaterdag 26 augustus 2023

Trailer van nieuw seizoen Flikken Rotterdam

Het nieuwe seizoen van Flikken Rotterdam is vanaf 15 september bij AVROTROS te zien op NPO 1.

In de trailer zien we de eerste beelden van het zevende seizoen. De personages van Hein Berg (Huub Stapel), Stan (Cees Geel), Noucha (Ortál Vriend), Dries (Mark van Eeuwen) en Carolien (Anneke Sluiters) zijn allemaal weer aanwezig.

In het nieuwe seizoen staat het wantrouwen tussen officier van justitie Hein Berg en de andere teamleden centraal. Hein trekt uit de gebeurtenissen in de eerste aflevering de conclusie dat er een informant in het team zit, die met een gebeurtenis uit het verleden wordt gechanteerd. Als hij het verleden van de teamleden onderzoekt, ontdekt hij bij hen allemaal kwesties die hen chantabel maken.

Stan, Noucha, Dries en Carolien krijgen door dat Hein hen onderzoekt en roepen hem ter verantwoording. Hein, die denkt de sleutel van het raadsel in handen te hebben, weigert openheid van zaken te geven, om daarna te ontdekken dat de informant nergens voor terugdeinst om zijn of haar identiteit verborgen te houden, met alle gevolgen van dien…

Flikken Rotterdam is een spin-off van de populaire series Flikken en Flikken Maastricht. De AVROTROS-serie wordt geproduceerd door Hollands Licht.

Bron: AVROTROS/BM

Bericht delen