Ruim 1,1 miljoen mensen zien eerste Vandaag Inside na zomerstop
dinsdag 15 augustus 2023

Ruim 1,1 miljoen mensen zien eerste Vandaag Inside na zomerstop

De eerste aflevering van een nieuw seizoen Vandaag Inside is maandagavond bekeken door 1.142.000 mensen. Het marktaandeel was 28,6 procent.

Dat meldt Stichting KijkOnderzoek (SKO). Daarmee is de SBS6-talkshow met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp goed voor een derde plek in de lijst van best bekeken programma’s van maandagavond.

In de eerste aflevering van Vandaag Inside, na de zomerstop van tien weken, waren Özcan Akyol en Sam Hagens te gast. Aan tafel werd onder meer gesproken over de politieke situatie in Den Haag en de situatie rondom de veroordeelde acteur Thijs Römer.

De mannen van VI deden het iets beter dan hun vervanger Hélène Hendriks, die met De Oranjezomer tot en met vorige week keurige kijkcijfers neerzette, met op het hoogtepunt – afgelopen donderdag – een record van 904.000 kijkers.

Wilfred Genee was maandag ook weer te zien met het voetbalpraatprogramma Veronica Offside, op Veronica. Daar wist hij 231.000 kijkers te boeien.

Het best bekeken programma van maandagavond was de NPO-kennisquiz De Slimste Mens, waar bijna 2 miljoen mensen naar keken. De zomerse datingshow B&B Vol Liefde was het best bekeken RTL-programma. Daar keken 987.000 mensen naar.

Bron: Shownieuws/BM

Bericht delen