Oh, wat een jaar! en Weet ik veel blijven bij RTL
woensdag 9 oktober 2019

Oh, wat een jaar! en Weet ik veel blijven bij RTL

Op vrijdag 4 oktober is in een juridische procedure besloten dat het achtste seizoen van Weet Ik Veel en het derde seizoen van Oh, Wat Een Jaar! door RTL worden uitgezonden.

Er was de afgelopen maanden discussie over de contractuele afspraken met betrekking tot deze twee programma’s. Net als de eerdere seizoenen worden de programma’s door Talpa Content en Talpa Producties geproduceerd en bij RTL 4 uitgezonden.

John de Mol wilde de programma’s graag bij SBS6 voortzetten, maar dat bleek juridisch niet mogelijk. Sven Sauvé, CEO RTL Nederland over de uitspraak: “Het is goed dat er in dit dossier eindelijk duidelijkheid is. Nu ons standpunt ook door een juridische uitspraak is bekrachtigd, kunnen wij weer overgaan tot de orde van de dag en dat is mooie programma’s maken voor de Nederlandse kijker.”

De nieuwe seizoenen van Weet Ik Veel en Oh, Wat Een Jaar!, die in het verleden werden gepresenteerd door Linda de Mol, worden voorjaar 2020 uitgezonden bij RTL 4. Wie de nieuwe presentatoren gaan worden is nog niet bekend.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen