Woensdag 17 januari 2018

Nieuw: Media Park Management

De naam van Media Park Beheer (MPB) verandert vandaag in Media Park Management (MPM). Het managementteam van het Media Park, onder leiding van Mark Achterberg en Tim Sleegers, draagt zorg voor het technisch/facilitair, commercieel en financieel management van ruim 160.000m2 vastgoed.

“De naamswijziging heeft alles te maken met een zeer betrokken en groeiende onderneming,” licht Achterberg toe. “Wij zijn een actieve, initiatiefrijke en daadkrachtige managementorganisatie, waarbij de term beheer niet meer past. Onze dienstverlening gaat verder dan alleen technisch/facilitair gebouwenbeheer. We dragen tevens zorg voor het bedenken, ontwikkelen en implementeren van nieuwe huisvestingsconcepten en de branding en positionering van het Media Park. Met de recente uitbreidingen van het huidige team kunnen we het serviceniveau op een hoger plan tillen, zodat de bedrijven op het Media Park worden ontzorgd en zij kunnen bouwen aan de mediatoekomst van morgen.”

Media Park Management (MPM) voert het management van het Media Park uit in opdracht van Media Park Enterprise. MPM is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het vastgoed alsmede de branding, waarmee het mediaconcept verder wordt versterkt. Het Media Park is het bruisende mediahart van Nederland. Elke dag werken er 6.000 mensen bij meer dan 125 bedrijven en organisaties. Dit vraagt om een professionele werkomgeving en flexibele service. Een hands-on, dedicated team van professionals staat dan ook dagelijks klaar om bewoners, bezoekers en relaties van het park van dienst te zijn. Het team is de ’spin in het web’ en werkt nauw samen met alle bedrijven op het Media Park en de zeer betrokken gemeente Hilversum. Tevens is het MPM nauw betrokken bij de ontwikkeling van de Hilversum Media Campus, de publiek-private samenwerking van bedrijven en onderwijs.

Bron: Media Park Management/Broadcast Magazine

 

Bericht delen