Natasja Froger maakt overstap naar SBS6
zaterdag 22 juli 2023

Natasja Froger maakt overstap naar SBS6

Natasja Froger gaat samen met Dennis van der Geest het programma Bonje met de Buren presenteren bij SBS6. Dat blijkt uit een kandidatenoproep.

In de oproep staat: ‘Bonje met de Buren komt terug! Natasja Froger en Dennis van der Geest helpen wanhopige buren de strijdbijl te begraven, want een goede buur is natuurlijk beter dan een verre vriend. Hebben je buren een warmtepomp die je nachtrust verstoort? Is je bovenbuur een kamerolifant en word je gek van de herrie? Meld je dan aan en wie weet komen Natasja en Dennis je dan helpen.’

Recent werd Natasja Froger (58) terzijde geschoven door RTL 4, mogelijk vanwege leeftijdsdiscriminatie. Ze is van haar programma Voor Hetzelfde Geld afgehaald en ingeruild voor de vijftien jaar jongere Leonie ter Braak. René Froger, de echtgenoot Natasja Froger, liet vervolgens weten dat er meerdere aanbiedingen waren voor de presentatie van programma’s. De keuze blijkt dus nu te zijn gevallen op Bonje met de Buren bij SBS6.

Talpa is de producent van het programma. In mei 2022 werd bekend dat Natasja Froger zich officieel laat vertegenwoordigen door Xenia Kasper. Die behartigt ook de belangen van Linda de Mol, Olcay Gülsen, Ruud de Wild en Yolanthe Cabau.

Bron: BM

Bericht delen