Married At First Sight vanaf 4 januari bij RTL 4
vrijdag 24 december 2021

Married At First Sight vanaf 4 januari bij RTL 4

Het liefdesprogramma Married At First Sight komt terug met een zevende seizoen. Verschillende koppels gaan de uitdaging aan en wagen de sprong in het diepe door met elkaar te trouwen, zonder elkaar óóit eerder gezien te hebben.

Een kersvers team van experts heeft de vrijgezellen gematched op basis van wetenschappelijk onderzoek. De singles hebben hun liefdes-lot compleet uit handen gegeven en gaan nu het experiment met volle moed aan. Married At First Sight is vanaf dinsdag 4 januari wekelijks om 20.30 uur te volgen bij RTL 4.

Carlo Boszhard volgt het bijzondere traject van de koppels, de voorbereidingen, de ceremonie en alle perikelen die daarna volgen op de voet. Patrick van Veen (gedragsbioloog), Eveline Stallaart (seksuoloog), Liselotte Visser en Radboud Visser (professionele matchmakers) proberen zoveel mogelijk perfecte matches te maken, die met elkaar trouwen zonder elkaar een keer ontmoet te hebben.

Nieuw dit seizoen is dat er direct getrouwd wordt en het experiment al in de eerste aflevering volop van start gaat. De koppels gaan een wettelijk huwelijk aan, beleven een huwelijksreis en wonen een kleine week samen om elkaar uitgebreid te leren kennen. Wie van de koppels besluit aan het einde van het experiment getrouwd te blijven en wie van hen kiest ervoor te scheiden?

Married At First Sight wordt geproduceerd door ITV Studios.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen