KPN verbetert filmaanbod met Pathé Thuis
dinsdag 20 april 2021

KPN verbetert filmaanbod met Pathé Thuis

Ruim twee miljoen huishoudens kunnen binnenkort via KPN TV films on-demand huren uit het filmaanbod van Pathé Thuis. Daardoor wordt het aanbod van films bij KPN nog groter en actueler. Vanaf 1 juli 2021 is Pathé Thuis partner voor de levering van alle on-demand huurfilms voor de KPN-platformen.

Door deze nieuwe samenwerking kunnen KPN-klanten straks kiezen uit meer dan 3700 films. Jochem de Jong, director Partnerships bij KPN: “We willen dat onze klanten op de eerste rij zitten als het gaat om de beste en nieuwste films, vers uit de bioscoop. Daarom zijn we blij dat we hen via KPN TV toegang kunnen geven tot het brede en diverse filmaanbod van Pathé Thuis.”

Het filmaanbod van Pathé Thuis komt vanaf 1 juli beschikbaar voor alle consumenten via het bestaande menu van KPN TV.

Dankzij de samenwerking wordt het aanbod van Pathé Thuis voor nog meer huishoudens bereikbaar. “Het is al jaren onze wens om, naast ons rechtstreekse aanbod, samen te werken met KPN om zo ook de KPN TV-klanten te bedienen. Dankzij de samenwerking met KPN kunnen wij een nog groter publiek bereiken met ons aanbod”, aldus Thomas van de Weerd, CEO van Pathé Thuis.

Pathé Thuis is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de marktleider in Nederland in online verhuur van films. Het huidige aanbod wordt wekelijks uitgebreid. De dienst telt inmiddels 1 miljoen betalende huishoudens en verhuurde in 2021 meer dan 7 miljoen films met gemiddeld 2,2 kijkers per film.

Bron: Pathé Thuis/BM

Bericht delen