Jubileumeditie Special Media Awards
maandag 4 september 2023

Jubileumeditie Special Media Awards

In aanloop naar de Week van de Mediawijsheid 2023 organiseert Amerpoort op 8 november voor de vijfde keer de landelijke en feestelijke Special Media Awards bij Beeld & Geluid in Hilversum.

Een event met prijsuitreiking voor mensen met een verstandelijke beperking die zelf media maken, want iedereen heeft recht op een leuk online leven. De hele maand september kunnen mediamakers weer hun media inzenden waarna een vakjury hierover jureert. De presentatie is dit jaar weer in handen van Irene Moors en Kevin van den Berg.

Vakjurylid Tjarda Struik, influencer en nieuwe bijna-blinde burgemeester: “Authenticiteit, enthousiasme en een vleugje humor zijn de ingrediënten die ik koester bij het ontdekken en beoordelen van social media. In een wereld waar we steeds sneller afhaken, is het belangrijk dat content ‘to the point’ en snappy is. Maar laten we niet vergeten om te lachen en plezier te hebben terwijl we scrollen!”

Aanmelden en uitreiking
Mediamakers met een verstandelijke beperking kunnen hun creaties aanmelden tussen 1 september en 1 oktober op de website www.special-media-awards.nl. De uitreiking is op 8 november bij Beeld & Geluid in Hilversum. Het evenement is live te volgen op het YouTubekanaal van de Special Media Awards.

Bron: Amerpoort/BM

Bericht delen