Janny van der Heijden en André van Duin beklimmen gevaarlijke berg
zaterdag 25 november 2023

Janny van der Heijden en André van Duin beklimmen gevaarlijke berg

Janny van der Heijden, André van Duin en hondje Nhaan verruilen hun boot voor de trein. Samen maken ze deze winter een treinreis door het prachtige Zwitserland.

Als kind verslindt Janny de jeugdboeken over het weesmeisje Heidi, die in de Zwitserse bergen woont en bevriend is met geitenhoeder Peter. Met André wil Janny ontdekken hoe mooi het land van haar fictieve jeugdvriendin is. Denkend aan Zwitserland is vanaf zondag 26 november om 21.30 uur te zien bij MAX op NPO 1.

Tijdens hun reis door Zwitserland beklimmen André en Janny ook de bekendste berg van het land: de Matterhorn. Velen gingen hen al voor, en dat liep niet altijd goed af. Gelukkig zijn Janny en André goed voorbereid.

De treinreis door Zwitserland brengt Janny en André verder onder meer naar Zermatt, Luzern, Davos en St. Moritz. Onderweg genieten ze van spectaculaire uitzichten en proeven ze van de Zwitserse cultuur. Naast de treinreis maken jodelen, alphoornblazen, sleeën en zelfs een avontuurlijke klimexpeditie deze reis tot een hilarische ervaring.

Bron: Omroep MAX/BM
Foto: Viviënne de Rop/MAX

Bericht delen