Jaimie Vaes en Frits Wester doen mee aan Expeditie Robinson
vrijdag 11 augustus 2023

Jaimie Vaes en Frits Wester doen mee aan Expeditie Robinson

Influencer Jaimie Vaes en politiek verslaggever Frits Wester zijn te zien in het komende seizoen van Expeditie Robinson. Het zijn de eerste twee kandidaten die zijn aangekondigd voor de nieuwe reeks van het RTL 4-programma.

Het wordt het 25e seizoen van het survivalprogramma. Dit keer gaan de kandidaten de strijd met elkaar aan in Maleisië. De presentatie is in handen van Nicolette Kluijver en Art Rooijakkers.

Vorig jaar won meteoroloog Dennis Wilt het programma. De winnaar krijgt 25.000 euro. Expeditie Robinson is vanaf zaterdag 2 september te zien op RTL 4. De tweede aflevering volgt een dag later. Daarna is het programma wekelijks op zondag te zien.

Update
Inmiddels heeft RTL de complete lijst van de kandidaten bekend gemaakt. Die is als volgt: Hassan Slaby, Guido Spek, Eva Simons, Jochen Otten, Krista Arriëns, Radmilo Soda, Iris Enthoven, Mark Baanders, Floris Göbel, Iris van Lunenburg, Irene van de Laar, Roberta Pagnier, Willem Voogd, Jaimie Vaes, Maxim Froger, Roosmarijn Wind, Chelsey Weimar, Ilse Paulis, Armand Rosbak en Frits Wester.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen