Dinsdag 16 januari 2018

Baby Te Koop nieuw bij BNN

BNN zendt Baby Te Koop uit. In de door Sophie Hilbrand gepresenteerde uitzending worden mensen gevolgd die op een niet alledaags manier een kind proberen te verwekken.

Zo zijn Myleen en Jan te zien in de uitzending op 10 maart. Ze kunnen geen kinderen krijgen, omdat Myleen kanker heeft gehad. Na een grondige speurtocht op het internet reizen de twee naar een draagmoeder in India. Het vervullen van hun kinderwens gaat alleen niet zonder slag of stoot. Ze krijgen te maken met een dokter die ze chanteert, ontvangen weinig steun van de Indiase autoriteiten en het verkrijgen van een paspoort om hun eigen kindje mee te nemen naar huis verloopt ook niet geheel vlekkeloos.

Verder volgt de documentaire Arijen en Rob. Een jong homostel dat hun aanstaande huwelijk graag zou bezegelen met een kind. Ze hebben een draagmoeder gevonden, maar moeten vanwege de Nederlandse wetgeving uitwijken naar Spanje. Ingrid is een single dertiger die haar kinderwens wil uitstellen omdat ze geen vaste relatie heeft. Ze laat haar eicellen in België invriezen om haar kans op een kind in de toekomst te vergroten.

Baby Te Koop is een productie van Pieter van Huystee Film en BNN in samenwerking met het Rathenau Instituut. De regie is in handen van Joost van der Valk en Mags Gavan.

Bron: Pieter van Huystee film/Broadcast Magazine

Bericht delen