AVROTROS verwelkomt Dionne Stax
donderdag 13 juni 2019

AVROTROS verwelkomt Dionne Stax

Dionne Stax verbindt zich vanaf oktober 2019 exclusief aan AVROTROS. Ze zal meerdere programma’s gaan presenteren voor de omroep, te beginnen met DNA Onbekend. Ook zal ze vanaf 1 januari 2020 samen met Toine van Peperstraten een nieuw doordeweeks radioprogramma gaan presenteren op NPO Radio 1.

Bart Barnas, mediadirecteur AVROTROS, is erg blij met de komst van Dionne Stax: “Dionne heeft haar sporen inmiddels ruimschoots verdiend als presentatrice van het NOS Journaal, verkiezingsavonden en documentaires. In relatief korte tijd heeft ze bewezen dat ze een uitstekende en veelzijdige presentatrice is. Het is goed nieuws voor de publieke omroep dat Dionne ervoor kiest om zich bij AVROTROS verder te ontwikkelen als allround presentatrice op televisie en radio.”

Dionne Stax: “Ik vind het ongelooflijk spannend om het warme bad van de NOS na twaalf jaar te verlaten. Ik kijk terug op vele mooie en bijzondere momenten en ben de NOS erg dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen. Tegelijkertijd voel ik dat ik klaar ben voor een nieuwe stap. Door het brede aanbod van de programma’s van AVROTROS kan ik nog meer van mezelf laten zien. Naast DNA Onbekend zijn er andere nieuwe tv-programma’s in ontwikkeling en ik kijk er ook erg naar uit om dagelijks radio te gaan maken.”

Bron: AVROTROS/BM

Bericht delen