Dinsdag 16 januari 2018

André van Duin in Beeld en Geluid

Volkskomiek André van Duin krijgt een tentoonstelling in Beeld en Geluid in Hilversum. Van Duin is persoonlijk betrokken bij de samenstelling en totstandkoming van de tentoonstelling waarin zijn enorme oeuvre van radio- en televisiemateriaal wordt gepresenteerd. “Ik verheug me er op, dat wordt een feest van herkenning!”, aldus Van Duin. De opening van de tentoonstelling staat gepland op woensdag 15 februari 2012.

Annemarie Nycolaas, Manager Tentoonstellingen: “Een bezoek aan de tentoonstelling over het werk van André van Duin wordt een prettig ontregelende ervaring. Presenteer er je eigen Dik Voormekaar Show, zie het paard in de gang of loop een polonaise door de tentoonstelling. Natuurlijk zijn er heel veel beelden van de bekende typetjes terug te zien. Zij treden op als gastheer om je de grappen, liedjes en sketches (opnieuw) te laten beleven.”

De nieuwe tentoonstelling over André van Duin is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de BankGiro Loterij en de Provincie Noord-Holland.

Bron: Beeld en Geluid

Bericht delen