dinsdag 16 januari 2018

Nieuwe programmering voor Fresh FM

Vanaf maandag 15 mei start Fresh FM met een nieuwe programmering. Dat werd vrijdag bekend gemaakt in de Feel Good 40. De programmering gaat er als volgt uitzien.

7.00 – 10.00 uur De Ochtendshow – Erwin v.d. Bliek. Meest opvallend aan de ochtendshow is dat hij totaal anders is van alle andere ochtendshows in Nederland. Van der Bliek: “Tegenover al die grappig bedoelde ochtendshows gaan wij een heel strakke show maken die volledig draait om de muziek. Als enige Nederlandse ochtendshow worden de tracks doorgemixt, wat een unieke ‘feel’ oplevert. Ik heb er waanzinnig veel zin in!”

10.00 – 12.00 uur Fresh FM Heroes – dj Jurgen. Jurgen blijft in de ochtend, al mag hij wat langer blijven liggen. Na meer dan 10 jaar Wake Up Fresh is het tijd voor wat nieuws. In zijn nieuwe show draait alles om de muzikale helden van Fresh FM.

14.00 – 16.00 uur Fresh @ Work. De lekkerste non-stop tracks voor op het werk of gewoon voor thuis.

16.00 – 19.00 uur Lucien Foort – In de Spits. Een nieuwe middagshow met Lucien Foort. Net als in de ochtendshow worden de tracks aan elkaar gemixt door diverse producers. Het is een drivetime show, met onder meer in het laatste uur de beste house classics.

Ook opvallend is de komst van Eric van Kleef. Zijn populaire danceshow Clubbin’ was eerder te beluisteren op Slam FM maar is vanaf begin juni bij Fresh FM ondergebracht. Van Kleef is elke zaterdagavond te horen van 22.00 tot 2.00 uur.

Bron: Fresh FM/BM

Bericht delen