Comedyserie Moedermaffia in ontwikkeling voor Videoland
vrijdag 29 mei 2020

Comedyserie Moedermaffia in ontwikkeling voor Videoland

Voor Videoland werkt Kaap Holland Film & Series aan de nieuwe comedyserie Moedermaffia. De nieuwe Videoland Original gaat over één van de laatste grootste taboes van onze tijd: opvoeden! Iedereen heeft er een mening over. Met deze scherpe comedy biedt Videoland een herkenbaar inzicht in de bemoeizuchtige en vaak grensoverschrijdende moedermaffia die zowel offline als online ongefilterd toeslaat. Een hilarische ode aan alle moeders van Nederland.

Moedermaffia wordt geschreven door Anjali Taneja en Zoeteke Lugthart en verder uitgewerkt door het team van Kaap Holland Film & Series. Dat bedrijf maakte onder leiding van producent Maarten Swart de afgelopen jaren zowel enkele van de grootste publieksfilms, succesvolle series als Flikken Maastricht, Tessa, Videoland Original Random Shit en en een aantal internationaal gewaardeerde producties. De nieuwe hilarische comedy staat nog in de kinderschoenen en er wordt in een later stadium bekendgemaakt wie de hoofdrollen gaan vertolken en wanneer de serie bij Videoland te zien is.

Videoland kent inmiddels al diverse succesvolle Videoland Originals waaronder de dramaseries Mocro Maffia, Nieuwe Buren, Judas, Meisje van Plezier, Soof, De Twaalf van Oldenheim, De Twaalf van Schouwendam, Random Shit, Zwarte Tulp en er zijn nog een aantal nieuwe series in ontwikkeling, waaronder Moedermaffia en een dramaserie geïnspireerd op Ruinerwold.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen