Yara Mureau
YouTube Consultant Team5pm
2021 - week 22

Vrijdagmiddagborrel

Vandaag is het alweer tijd voor mijn laatste blog. En dat is confronterend, want opeens heb ik door hoe snel deze week is gegaan. Vanochtend zat ik om 7.00 uur op een spinfiets met een prachtig uitzicht bij Strand Zuid, nu zit ik met een grote kop koffie de laatste van de reeks te tikken.

Tijdens de online vrijdagmiddagborrel organiseren een aantal collega’s en ik een leuk spel voor het hele team. In real life? Nee, helaas nog niet. Maar in het begin van 2020 dachten een collega en ik dat het leuk was om maandelijkse ‘avonden’ te organiseren. We zijn op zoek gegaan naar meer gegadigden voor de commissie – want maak het zo makkelijk mogelijk voor jezelf – en nu zijn we inmiddels met zo’n zes man.

Naast hard werken, heten we niet voor niets Team5pm. We zijn één team. Iedereen neemt zijn of haar verantwoordelijkheid, werkt hard en zet altijd een stapje extra. Maar na werktijd zijn we ook een fijne groep mensen die het heel gezellig heeft met elkaar. En daarom des te belangrijker dat we eens in de zoveel tijd wat leuks doen met z’n allen.

Vanavond staat de 20 seconds challenge op het programma. De naam zegt het al: doe een opdracht binnen 20 seconden en zorg ervoor dat dit duidelijk op camera te zien is. Om het uitdagender te maken, moet elke opdracht uitgevoerd worden door twee collega’s. Het is een hilarisch spel en zeker een aanrader, maar nog leuker is om te zien hoeveel fanatieke mensen de mannen (de vier founders) bij elkaar hebben verzameld. Is toch knap.

Met het weekend in zicht start ik deze ochtend met de rapportage voor PokerStars (op vrijdag, erg handig), en sluit ik De Week Van af. Hopelijk hebben jullie ervan genoten. Mocht dit smaken naar meer, dan weten jullie ons te vinden.

Yara Mureau
YouTube Consultant Team5pm

De week van Yara Mureau

YouTube Consultant Team5pm
2021 - week 22