Yara Mureau
YouTube Consultant Team5pm
2021 - week 22

Rebranding

Gisteren vertelde ik dat maandag mijn favoriete werkdag was. Veel collega’s spraken me aan met: ‘Ach Yaar, hou toch op’. Maar het is echt zo.

Mijn weekenden plan ik vaak net wat te vol, waardoor ik maandag niet uitgerust achter mijn laptop zit. Maar omdat maandag een dag is vol meetings en nieuwe dingen, krijg ik die energie vanzelf weer terug.
Nadat ik gisteren een dag van checken van weekend video’s, verbeteren daarvan en de meetings met mijn channel managers – over de laatste updates vanuit onze klant – had, is het alweer dinsdag. Een dag die in het teken staat van het omzetten van presentaties, een nieuwe handtekening, en meer. Niet de leukste taak, maar na drie jaar was het tijd voor een rebranding van Team5pm. En dat betekent: ALLES moet worden aangepast.

Waarom een rebranding? 5PM en Studio Catwise bestonden op 1 mei drie en één jaar. Een mijlpaal die gevierd moest worden met een nieuwe naam, een nieuw logo, en een nieuwe brand, namelijk: Team5pm. Het werd toch elke keer een pijnlijke confrontatie wanneer ik het contentteam wilde uitnodigen voor een meeting, en de melding ‘Gasten van buiten je organisatie uitnodigen?’ kreeg. Dus, omgooien die hap! Vanaf nu gaan we verder als één team met één taak, namelijk: het zo goed mogelijk servicen van onze klanten. En dat doen we nu vanuit Team5pm | The YouTube Agency.

Best gek. Ruim twee jaar geleden kwam ik, net afgestudeerd, binnen bij een kleine familie van zo’n zeven man in totaal. Nu tikken we langzaam de 75 mensen binnen het bedrijf aan. Dat ‘familiegevoel’ is er nog steeds. En het lijkt er sterk op dat ik de dertig man die ik alleen online heb gezien binnenkort in levende lijve ga ontmoeten. Dan proosten we met ons eigen Catwise biertje!

Yara Mureau
YouTube Consultant Team5pm

De week van Yara Mureau

YouTube Consultant Team5pm
2021 - week 22