3FM Serious Request
3FM Serious Request
2023 - week 51

Volle pleinen

Ik ben net wakker, maar mijn hoofd tolt nog na van de avond die we gister gehad hebben. Al bij Anna-Rose Clayton stroomde de Grote Markt vol, maar bij Tom Odell zag ik enkel en alleen een kolkende mensenmassa. 

Bij het inzetten van Another Love voelden we de liefde en energie die Nijmegen voor ons heeft. Dit is waar we het allemaal voor doen, dit is de essentie van het Glazen Huis. Samenkomen en iets goeds doen voor Stichting ALS Nederland.
En wat een eerste tussenstand! We hebben na één dag al 791.646 euro opgehaald, ongekend! De Vraag Een Plaat Aan gaat door het dak: Tonight van Son Mieux is de meest aangevraagde plaat. Er worden niet alleen emotionele platen aangevraagd, maar ook een rammer als Prada van RAYE doet het dit jaar goed.

Voor mij persoonlijk een hoogtepunt: het één na laatste optreden van mijn vrienden Headhunterz tijdens de hardstyle avond, waar ook Wildstylez en Sefa het plein afbraken. Ouderwets stampen voor het Glazen Huis naar de Grote Markt. Vanavond trekken we ‘m gewoon door met WIES, Claude, Kris Kross Amsterdam, SERA en 50 jaar hiphop met grote vrienden Fernando Halman, Adje en Kevin. Daar wil je toch bij zijn?

Barend van Deelen
Dj 3FM Serious Request 

De week van 3FM Serious Request

3FM Serious Request
2023 - week 51