Jan Hendrik Smeenge
Managing Director Zodiak Nederland
2017 - week 22

Tropenrooster

Nagenietend van een heerlijk Hemelvaartweekendje weg, zal voor veel mensen de tred naar kantoor vandaag misschien iets langzamer verlopen dan op een normale maandag.

Mijn agenda werd de laatste dagen echter gedicteerd door familieaangelegenheden en een grote verbouwing. Op en neer naar Groningen en het huis uitruimen omdat bij ons vandaag de hele benedenverdieping zal worden gesloopt. Geen tijd dus voor slippers op de camping, een ijsje halen met mijn dochter of live genieten van de ongekende heldendaad van Tom Dumoulin, afgelopen weekend.

Des te meer zin heb ik in de week die voelt alsof ie er al lang op zit. En om na alle drukte van de afgelopen dagen goed voorbereid eraan te kunnen beginnen, heb ik mezelf een tropenrooster opgelegd. Tien minuten van huisdeur tot kantoor, zit ik ’s ochtends om half zes al achter mijn bureau om een aantal snode plannen uit te werken en me verder voor te bereiden op een mooie, drukke productiezomer voor Zodiak Nederland. Als dadelijk om half tien het MT begint, zit er voor mij al een halve werkdag op.

Als ik ergens vanmiddag daarna weer huiswaarts keer ––of wat daarvan over is–– begint een periode van zes weken leven uit dozen en koken in een containerunit die later op deze tropische dag bij ons in de tuin zal worden geplaatst. Niet iets om naar uit te zien, zeker niet met dit warme weer. Maar mijn vriendin zal zeggen: ‘Leuk hè, kamperen!’. Krijg ik misschien toch nog iets van het Hemelvaartweekend mee.

Zomerwarme groet!

Jan Hendrik Smeenge
Managing Director Zodiak Nederland

De week van Jan Hendrik Smeenge

Managing Director Zodiak Nederland
2017 - week 22