Rebecca Schijven
Project marketeer bij Bindinc.
2022 - week 23

The day after en weer door…

Het is de dag na de derde editie van de Guidinc. Awards. De appjes en mailtjes met complimenten stromen binnen: ‘groot applaus aan eenieder die bijgedragen heeft aan de Awards’ en ‘wat was het een daverend succes!’. 

En dat was het ook: de show verliep goed, de winnaars waren blij en ook de netwerkborrel achteraf was erg gezellig, ondanks dat we het binnen moesten vieren in verband met het weer. Vanuit Bindinc. zijn we vooral ontzettend blij dat we onszelf als verbinder hebben kunnen etaleren bij alle aanwezigen. 

Het zit er nog niet helemaal op. Vandaag worden artikelen geschreven en foto’s uitgezocht die we op verschillende kanalen delen, dat is natuurlijk ook een stukje eventmarketing. En nu het event nog vers in het geheugen zit, starten we ook meteen met het evalueren van de Guidinc. Awards. 

Organisatie Guidinc. Awards564

De ene verkiezing mag dan wel net geëindigd zijn, vandaag staat gelijk de volgende verkiezing op het programma: de Gouden Televizier-Ring. Ook deze verkiezing is in handen van Bindinc., het hele jaar door organiseren wij één van de bekendste verkiezingen van Nederland. De verkiezing zit best ingewikkeld in elkaar, dus ik ga proberen het zo overzichtelijk mogelijk uit te leggen

We organiseren per kwartaal een kwalificatieronde. Tijdens deze stemronde kan worden gestemd op tv-programma’s die het kwartaal ervoor zijn uitgezonden en voldoen aan een bepaalde kijkcijferdrempel en minimaal aantal afleveringen. Uit iedere kwartaalronde gaat de top vijf door naar de volgende ronde: de nominatieronde. Deze grote ronde vindt altijd plaats in augustus/september. Hier kan niet alleen gestemd worden op je favoriete programma, maar ook op andere categorieën waaronder Presentator, Talent, Acteur, Jeugd en Online-videoserie. Uit deze nominatieronde komen de drie genomineerden: deze zie je terug op tv tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala dat in handen is van AVROTROS

Bindinc. en AVROTROS werken al jaren samen, we stemmen met elkaar de inhoud van de verkiezing af zodat uiteindelijk een spetterende tv-show en gala georganiseerd kunnen worden. Dit jaar zijn we bijvoorbeeld bezig met het ontwikkelen van een nieuwe categorie en aangezien de tijd doortikt, is het van belang ons nu weer op de Ring te focussen.

Het is fijn dat we kunnen terugkijken op een geslaagde Guidinc. Awards en we de verkiezing én het event kunnen afsluiten, zodat er weer tijd vrij komt voor het volgende. Het is soms best veel door elkaar, maar dat dynamische en afwisselende maakt ook dat ik mijn baan als Project Marketeer heel leuk vind, dus let’s go!

Rebecca Schijven
Project marketeer bij Bindinc. 

De week van Rebecca Schijven

Project marketeer bij Bindinc.
2022 - week 23