Fons Bakker
Mede-organisator AV Festival
2017 - week 21

Rustdag

Fitbit woensdag: 29.433 stappen. Woensdag vroeg wakker en meteen de website checken hoe het staat met de ticketverkoop. Daar was dinsdagavond weer een groot aantal bijgekomen. Het is ons gelukt om via tal van kanalen ons concept onder de aandacht te brengen van de mensen die we willen bereiken.

De ochtend begint met de last minute aanpassingen van het lezingenschema door te sturen naar de drukkerij. Ondanks het mooie weer en Hemelvaartsdag die eraan komt, hebben veel mensen besloten om bij ons langs te komen en was rond een het middaguur alles weer in rep en roer. Vandaag is iedereen in de organisatie gewend aan de rol en veel zaken zijn relatief snel onder controle.

We blijven last houden van de bezorgproblemen van enkele tickets die via de website zijn verkocht. Op twee van de 53 lezingen na is het gelukt om alles als gepland te laten verlopen. Helaas kan de lezing over hoe je je eigen media-archief kunt inzetten als asset niet doorgaan omdat de presentator van de aardbodem is verdwenen. In de Kromhouthal is het overdag een komen en gaan van mensen.

Gelukkig is door het gebruik van de smartphone het AV Festival geen kakofonie en kan iedereen rustig met elkaar praten.

Woensdagavond zat de eerste editie van het AV Festival er ineens op. Na de presentatie van de films die tijdens Open Set zijn gemaakt en de bijbehorende borrel, begint het leegruimen van de hal. Om half zes breekt de hel los. Alles wat we in twee en een halve dag met zorg en aandacht hebben opgebouwd, wordt met brute kracht in een korte tijd afgebroken en ingepakt.

De reacties van bezoekers zijn positief en het is fijn als standhouders je na afloop persoonlijk komen feliciteren met een paar succesvolle dagen. We kunnen terugkijken op een geslaagde happening. De vrije donderdag is gevuld met rust en varen met het bootje. Vandaag staat in het teken van opruimen en het bijwerken van de AV Festival website, komende weken worden gevuld met evaluatie en nazorg. We kijken nu al uit naar een groter en beter AV Festival 2018!

Fons Bakker
Medeorganisator AV Festival

De week van Fons Bakker

Mede-organisator AV Festival
2017 - week 21