Fons Bakker
Mede-organisator AV Festival
2017 - week 21

Eerste dag

Fitbit maandag: 32.417 stappen. Het belooft een stralende dag te worden. Wij hadden toen we de plannen maakten al meteen het mooie weer besteld, maar dat is dan ook het enige dat qua organisatie wel op tijd is gekomen.

Voor alle andere zaken als hout voor de inrichting, meubels, badges, plattegronden en nog veel meer blijft het allemaal een zeer krappe planning. De hal is gisteren omgetoverd van een behoorlijke chaos naar een overzichtelijk geheel. In onze gedachten hadden wij al maanden het beeld voor ogen hoe het zou worden, maar het blijft voldoening geven om alles in volle proporties te zien.

Op het moment dat ik deze mail stuur zijn naast de bezoekers ook alle exposanten en mensen die een lezing houden in de hal aanwezig of onderweg. Het is een complexe organisatie om aan ieders wensen te voldoen, maar dan hadden we maar een ander vak moeten leren. Ik kijk bijzonder uit naar de reacties van de bezoekers en kan niet wachten tot de poorten opengaan.

Thuisblijvers missen natuurlijk de sfeer en het gevoel dat wij als AV industrie samen weer eens een feestje hebben. Netwerken, inspiratie opdoen en  zaken doen zullen vanmiddag hand in hand  gaan. Nu eerst vanochtend de vele punten op de i zetten en dan iedereen ontvangen. Daarna zullen we kijken of alles zo mooi uitpakt als wij denken. Morgen meer nieuws.

Fons Bakker
Medeorganisator AV Festival

De week van Fons Bakker

Mede-organisator AV Festival
2017 - week 21