Charlotte Landman
Communicatiemanager | PR- & media-expert
2023 - week 22

Radio

Alles leuk en aardig, die verhalen over tv en film, maar vergeet de kracht van radio niet. Het is een fantastische plek voor promotie. En ook gewoon om naar te luisteren. Net als podcasts trouwens. Zongen we jaren terug niet dat video de radiostar ‘killde’? Inmiddels lijkt het bijna andersom. Killen audio en influencers the tv-star?

Nu ben ik misschien bevooroordeeld met mijn jubelende woorden over de radio. Thuis stond dit altijd aan én mijn moeder had een eigen show op de lokale radio. Studio West IJsselmonde, waar ik menig zaterdagochtend ronddartelde. Het programma deed zelfs live radioverslag van mijn zwemdiploma-uitreiking. Wat ook wel heel bijzonder was. Niet het feit dat ik mijn zwemdiploma haalde, maar het feit dat de diploma’s werden overhandigd door parachutisten die na hun landing de diploma’s uitreikten. Gekkigheid. (Note to self: Oudste zoon Lloyd aanmelden voor zwemles, want bijna 5.) Mijn moeder is tegenwoordig weer wekelijks te horen, shout out naar Steevast op Zondag van RTV Albrandswaard.

Gister hoorde ik een mooie anekdote van Andre van der Heijden in de podcast blauwe m&m’s. Hij vertelt in deze aflevering over zijn werk als plugger en hoe hij het nummer Eternal Flame onder de aandacht kreeg. Luister het hier terug.
Terug naar de orde van de dag. Vandaag op de planning: een dagje werken in mijn kantoor in Utrecht. Ik huur bij Dotslash, een verzamelgebouw voor uiteenlopende ondernemers en bedrijven. Ik zit niet in mijn eentje, vandaag is stagiaire Roos ook van de partij. In het nieuwe schooljaar heb ik plek voor een nieuwe stagiaire.  

Gister jubelde ik dat Jamai zou aanschuiven bij Op1 om te vertellen over zijn theatertour I’m Still Standing, maar dat feest ging helaas niet door. Jamai is geveld door een griepje. Binnenkort in de herkansing. Vanmiddag heb ik mijn focus op werkzaamheden voor Paramount en voor Jeugdtheaterbureau Vanaf 2. Hier ga ik een persbericht voor schrijven en ik moet meetings voorbereiden voor morgen. Tot morgen, de laatste alweer.

Charlotte  Landman
Communicatiemanager | PR- & media-expert 

De week van Charlotte Landman

Communicatiemanager | PR- & media-expert
2023 - week 22