Fabienne de Vries
Presentatiecoach, radiopresentator, voice-over
2021 - week 09

Pitch

Eigenlijk wil ik vandaag ongegeneerd gebruik maken van dit platform om een oproep te doen. Geen idee of het mag. Maar het is een rustige dag waarin, naast mijn uitzending voor LTB, verder niks bijzonders staat gepland.

Dan krijgen mijn gedachten altijd weer de kans om te bedenken waar ik ook alweer onderweg naartoe was. Zakelijk bedoel ik dan. Uiteraard inspireren de gesprekken die ik in het programma met ondernemers heb mij ook. En met Dr. Pitch, de online plek voor je zakelijke pitch & presentatie, heb ik echt een doel voor ogen.
Maar ondernemerschap in je eentje, naast een uitvoerend beroep en een gezin, is behoorlijk uitdagend. Ook ben ik van mening dat je sommige dingen gewoon niet alleen moet willen doen. Delen is ook vermenigvuldigen, zeg maar en ieder in zijn eigen kracht, toch?

Ok, spit it out, Fab. Goed, ik zoek eigenlijk een businesspartner voor mijn Dr. Pitch-platform. Althans iemand om het platform nog meer te laten groeien. Een alleskunner die mij achter de schermen kan begeleiden om het platform naar een hoger plan te tillen.
Mocht jij iemand zijn die daar eens met mij van gedachten over wil wisselen of weet jij iemand die dit zou kunnen, please let me know! Voor nu wens ik jullie allen een heerlijk weekend toe en zou ik toch weer willen eindigen met een quote, gewoon omdat ik dat in de rest van de week ook gedaan heb 🙂

“Don’t be afraid to ask questions. Don’t be afraid to ask for help when you need it. I do that every day. Asking for help isn’t a sign of weakness, it’s a sign of strength. It shows you have the courage to admit when you don’t know something, and to learn something new.”– Barack Obama

Fabienne de Vries
Presentatiecoach Dr. Pitch, radiopresentatrice New Business Radio en GoodLIFE Radio, voice-over