Marc Teuwsen
2019 - week 19

Opstartproblemen

Maandagochtend zit ik in de auto op weg naar kantoor als Jeroen te Nuijl belt. Of ik niet vergeten ben dat ik vandaag het eerste stukje moet schrijven voor De week van… Nou, eerlijk gezegd dacht ik dat het schrijven dinsdag begon met een verhaaltje over maandag, de eerste werkdag.

Vandaag wat schrijven verplicht me u mee te nemen naar gisteren, zondag. De laatste dag van een korte vakantie die we met ons gezin op het zonnige Ibiza doorbrachten. Daar waar ik mijn waterdichte telefoon getest heb voor een mooi onderwaterfilmpje. De telefoon bleek toch niet waterdicht, en gaf volledig de geest.
Met als gevolg vier dagen lang écht geen telefoon, whatsapp en mail. Dus nog meer disconnected dan je gewoon al raakt op vakantie. Dat was echter niet het enige materialistisch onheil: na aankomst op luchthaven Eindhoven om 23.00 uur raakte ik op het parkeerterrein betrokken bij een kleine aanrijding, categorie minideukje, maar wel in de donkere kou allerlei formulieren staan invullen, met drie kinderen die ‘s ochtends vroeg naar hun scholen moesten.
Om 01.30 uur thuis, daar toch nog eerst half uur met telefoongedoe bezig geweest. Want die moest het wel weer doen. Om 2.30 uur eindelijk in bed. Nu dus maandag: gelukkig inmiddels alles weer up and running.
En toen belde Jeroen. En dus nam ik u even mee in de opstartprobleempjes van deze week. Een volle week qua agenda. Ik ben als headhunter/recruiter/consultant (geef het beestje een naam) vol bezig met twee interessante procedures voor twee regionale omroepen. Maar daarover later deze week meer.

Marc Teuwsen
Senior consultant 227 Media Executive Search en Interim